O namaKompanija GMP JARMENOVCI se bavi otkupom i preradom najkvalitetnijeg voća i povrća.

Istorijat

Kompanija GMP Jarmenovci fabrika u Jarmenovcima uspešno posluje na domaćem i inostranom tržištu. Bavimo se otkupom i preradom najkvalitetnijeg voća i povrća savremenim tehnologijama koje garantuju kvalitet i nutritivnu vrednost naših proizvoda, o čemu govore mnogobrojna priznanja i nagrade za kvalitet. Asortiman naših proizvoda je širok. Svojom najvećom kompetitivnom prednošću smatramo kvalitet sirovina od kojih nastaju naši provereno zdravi i ukusni proizvodi. Kao pouzdan snabdevač u potpunosti smo u mogućnosti da odgovorimo zahtevima tržišta za prerađenim, zamrznutim i konzervisanim voćem i povrćem. Kvalitet naših proizvoda potvrđuje izvoz u mnogobrojne zemlje širom sveta kao što su Nemačka, Austrija, Švajcarska, Holandija, Sjedinjene Američke Države kao i zemlje regiona.

Katalog naših proizvoda možete preuzeti ovde : Preuzmi;


...
...

Naša kompanija se nalazi na  padinama planine Rudnik, poznatoj  po prelepim izvorima sveže vode, čistom vazduhu i najboljim voćnjacima u Srbiji. Odatle mi koristimo voće i povrće za naše proizvode.

Planina Rudnik, ekološki biser Šumadije, netaknuta priroda sa velikom vodenom akumulacijom garanture 100% zdrave proizvode koji se uzgajaju sa velikom nutritivnom vrednošću..


...

Naše vrednosti

"GMP Jarmenovci"


Kao pouzdan snabdevač u potpunosti smo u mogućnosti da odgovorimo zahtevima tržišta za prerađenim, zamrznutim i konzervisanim voćem I povrćem. Potvrda kvaliteta su mnogobrojne nagrade za kvalitet kao i izvoz u mnogobrojne zemlje sveta i u regionu

Vizija

"GMP Jarmenovci"


Težimo da kupci budu zadovoljni na prvom mestu kvalitetom i asortimanom naših proizvoda koji su proizvedeni od prirodnih sirovina bez ikakvih veštačkih dodataka. Naša vizija je da postavimo više standarde u proizvodnji tako da naši proizvodi budu proizvedeni na tradicionalan način a opet u skladu sa vremenom koje dolazi.

Misija

"GMP Jarmenovci"


Kao pouzdan snabdevač u potpunosti smo u mogućnosti da odgovorimo zahtevima tržišta za prerađenim, zamrznutim i konzervisanim voćem i povrćem. Kvalitet naših proizvoda potvrđuje izvoz u mnogobrojne zemlje širom sveta kao što su Nemačka, Austrija, Švajcarska, Holandija, Sjedinjene Američke Države kao i zemlje regiona.

Nagrade za
kvalitet


Potvrda kvaliteta su mnogobrojne nagrade za kvalitet kao i izvoz u mnogobrojne zemlje sveta i u regionu.

nagrade i priznanja

Ukoliko imate pitanja i predloge za nas možete nas kontaktirati